Service & Onderhoud

Afdeling service en onderhoud houdt zich vooral bezig met het oplossen van storingen in elektrotechnische installaties, intercom installaties en camera installaties.

Ook behoort de controle van noodverlichtingsinstallaties tot de werkzaamheden van afdeling service en onderhoud.

Wist u dat uw noodverlichtingsinstallatie elk jaar gekeurd dient te worden, en dat hier een rapport van aanwezig dient te zijn in uw bedrijfspand?

service01

In 2014 is de norm v.w.b. de pictrogrammen van de vluchtwegen veranderd, Kuijpers techniek is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wij spelen hier direct op in zodat u altijd een noodverlichtingsinstallatie heeft die up-to date is.

Na controle wordt de noodverlichting voorzien van een keuringssticker waarop de uiterste volgende keuring aangegeven is, daarnaast krijgt u een rapport waarin aangegeven wordt welke noodverlichtingen gecontroleerd zijn en tevens een advies over eventuele te vervangen onderdelen.

elektrotechniek02

 

Neem vrijblijvend contact op voor de controle van uw noodverlichtingsinstallatie, een onderhoudscontract voor uw noodverlichtingsinstallatie of gewoon indien u een storing heeft in uw elektrotechnische installatie.

 

Neem contact op voor meer informatie:

Telefoon: 073-8515760

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  logo uneto vni 
      knxpartner
  sei installateur